Toimeksiantojamme

Alla muutamia esimerkkejä toimeksiannoistamme. Salassapitosyistä emme voi kaikissa tapauksissa kertoa toimeksiantajmme nimeä.

Mikäli haluat lisää tietoa, otathan yhteyttä.


4 syytä palkata vuokrajohtaja

Tiedätkö vuokrajohtajan palkkaamisen tärkeimmät syyt? Täältä löydät ainakin 4 vastausta.


”Vuokratalousjohtaja oli meille nopea ratkaisu akuuttiin ongelmaan”

Talousjohtaja on toimitusjohtajan aisapari. Kun talousjohtajan tuoli ammottaa tyhjyyttään, toimitusjohtajan työ on merkittävästi haasteellisempaa. Eikä haaste koske ainoastaan toimitusjohtajaa. Koko yrityksen kannalta on elintärkeää, että talousasiat ovat kokeneen ammattilaisen hoidossa koko ajan, ilman keskeytyksiä.


Ketterä start-up hyödynsi tuotelanseerauksessa ketterää vuokrajohtajakonseptia

Kun tavoitteena oli lanseerata käänteentekevä kattojen ElaProof-pinnoiteratkaisu, Build Caren Juha Koponen pestasi määräaikaisen markkinoinnin huippuosaajan. ”Senioriosaaminen, nopea prosessi ja määräaikainen rekrytointi on myös käänteentekevä ratkaisu. Ja se sopi meille mainiosti”.

 

Järjestyksestä huolehtiva Molok tarvitsi vuokrajohtajan omaa arkea ylläpitämään ja sujuvoittamaan

"Usein on  niin, että yrityksen henkilöstö on  erittäin hyvä toteuttamaan aikaisemmin luotuja strategioita ja tavoitteita, mutta uusi strategia vaatii uudenlaista osaamista. Niin kävi Molokissakin ja päätimme yhdessä yrityksen hallituksen kanssa palkata uuden toimitusjohtajan”, toteaa Vaaka Partnersin osakas Ilkka Pentikäinen, joka on ollut mukana myyntiprosessissa alusta lähtien.

 

”Hyödyntämällä vuokrajohtajaa yhteisyritysneuvotteluissa, varmistimme että sekä yrityksen arki että neuvottelut sujuivat mallikkaasti”

Suurin osa meistä ei koskaan edes ole kuullut suomalaisesta vientiyrityksestä nimeltä Efla. Ei vaikka yrityksen tuotteet ovat elintärkeitä sadoilla lentokentillä ja miljoonille lentomatkustajille ympäri maailmaa. Yksikään lentokone ei lentäisi, jos ei näitä tuotteita olisi olemassa. Efla nimittäin valmistaa muuntajia ja liittimiä lentokenttien kiitoratojen valaistukseen.

 

Vuokrajohtaja rauhoittaa vakituisen johtajan rekrytointiprosessin

”Paras osoitus interim-johtajan rekrytointiprosessin onnistumisesta on, että palkkasimme toimitusjohtajanamme toimineen vuokrajohtajan vakituiseksi toimitusjohtajaksi”, toteaa Koskisen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Pohjola, kun tapaamme kahvikupin äärellä.

 

Vuokrapesti vaihtui vakituiseen työsuhteeseen myynnin tehokkaan organisoinnin seurauksena

”Myyntiä oli kasvatettava ja halusimme siihen ulkopuolisen näkemyksen mahdollisimman nopeasti”,  Vierumäen toimitusjohtaja Heikki Hietanen kertoo tilanteesta, jossa päätettiin palkata vuokrajohtaja.

 

Mölnlycken työyhteisömuutos interim-johtajan avulla

Kun Mölnlycke Health Caren Mikkelin tehtaalle nopeasti tarvittiin vt. toimitusjohtaja, yhtiön globaali HR-päällikkö Malin Tonell tiimeineen ei epäröinyt aloittaa –hakuprosessia Nordic Interimin kanssa. Prosessin päätteeksi Hannu Aejmelaeus valittiin luotsaamaan yhtä maailman johtavista leikkaussali- ja haavanhoitotuotteita valmistavaa tehdasta, joka tuottaa 85 % koko Mölnlycken haavanhoitotuotteista.